El pròxim dimarts 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, una cita que enguany torna al format presencial. 
L’objectiu d’aquesta data és conscienciar la ciutadania sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l’intercanvi cultural, l’enriquiment de les cultures, així com pel desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles.
El Dia Internacional dels Museus tindrà aquest 2021 una celebració molt especial. Després d’haver estat tancats al 2020, enguany els museus tornem amb moltes ganes de veure les sales amb els seus públics -amb totes les mesures sanitàries i controls d’aforament. Per aquest motiu, a Vilanova i la Geltrú els museus de la ciutat hem preparat tot un seguit de jornades de portes obertes, visites comentades i diverses activitats gratuïtes que es duran a terme entre els dies 15 i 18 de maig. 

DIM 2021

EL FUTUR DELS MUSEUS: RECUPERAR I TORNAR A IMAGINAR

Sota el paraigua d’aquest lema creat per l’ICOM, els museus, els seus professionals i les comunitats són convidats a crear, imaginar i compartir noves pràctiques de (co)creació de valor, nous models de gestió per a les institucions culturals i solucions innovadores per als reptes socials, econòmics i mediambientals del present. 

DIM 2021

PROGRAMA D’ACTIVITATS DELS MUSEUS DE VNG 

En aquest programa podreu consultar tota la programació dels museus de la ciutat entre el 15 i el 18 de maig.  

DIM 2021

#CREABALAGUER

Els alumnes de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú ens proposen una nova mirada a algunes de les obres exposades al Museu  Víctor Balaguer. Noves tècniques artístiques sobre les nostres obres d’art que obren nous horitzons a la seva interpretació.

Clica aquí o sobre la imatge i descobreix totes les seves interpretacions!

ENERGÍA, VIBRANT, PODER

ENERGÍA, VIBRANT, PODER

ENERGÍA, VIBRANT, PODER

ENERGÍA, VIBRANT, PODER

ENERGÍA, VIBRANT, PODER

ENERGÍA, VIBRANT, PODER