02 Junio 17
Hora: 10:00
Hasta el 16 Julio 17

LA VITRINA: Pensió completa

«Pensió completa»
Documents sobre turisme (guies de viatge, fotografies, publicitat... dels segles XIX i XX).

«Pensió completa» és La vitrina núm. 14. Es pot visitar a la Sala de lectura de la Biblioteca Museu Balaguer del 2 de juny al 16 de juliol.
Coincidint amb l’estiu, la Biblioteca dedica dues vitrines a temàtiques relacionades amb aquesta època de l’any. La primera, la catorzena, és sobre el turisme i la segona, la quinzena Vitrina, estarà dedicada a la platja.
Relacionats amb el turisme podeu veure diferents tipus de documents, com ara guies de ciutats (Barcelona, 1840; Londres, 1844; París, 1930 o Vilanova i la Geltrú, 1966) i reculls de fotografies de Nova York i l’Havana. La documentació exposada, es complementa amb reproduccions de publicitat relacionada amb el turisme i de títols de viatge de diferents mitjans de transport.

A la Vitrina, cada mes s'hi pot veure una mostra de llibres i documents de temàtica diferent. La Biblioteca du a terme aquesta activitat per a fer més visibles els seus fons.

Per a tots aquells que vulgueu més informació, podeu accedir al catàleg de la Biblioteca Víctor Balaguer http://www.victorbalaguer.cat/ca/catalegcatala.