02 Noviembre 17
Hora: 10:00
Hasta el 03 Diciembre 17

LA VITRINA: «Artcher, Kirk & Picard».

«Artcher, Kirk & Picard». Mostra de documents de ciència-ficció i fantasia dels fons de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer.

«Artcher, Kirk & Picard» és La vitrina núm. 17. Es pot visitar a la Biblioteca Museu Balaguer de l’1 de novembre al 3 de desembre. Aquesta vitrina està relacionada amb la 1a Convenció de Ciència-ficció i Fantasia, organitzada per la Societat Catalana de Ciència-ficció i Fantasia, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre a Neàpolis. L’any 2015, la Biblioteca Museu ja va col·laborar amb el Congrés Internacional Ciència i Ficció, que es va celebrar del 2 al 5 de desembre a l’Institut d’Estudis Catalans i a la mateixa Biblioteca Museu. Aquesta col·laboració, que va ser el bressol de la «La vitrina», va consistir en una mostra de llibres dels nostres fons sobre ciència-ficció.

A La vitrina número 17 es poden veure un recull d’obres d’aquest gènere molt conegudes (d’Isaac Asimov, de George Orwell, de Jules Verne, de Ray Bradbury, de Manuel de Pedrolo...) i alguns estudis sobre la ciència-ficció.

A la Vitrina, cada mes s'hi pot veure una mostra de llibres i documents de temàtica diferent. La Biblioteca du a terme aquesta activitat per a fer més visibles els seus fons.

Per a tots aquells que vulgueu més informació, podeu accedir al catàleg de la Biblioteca Víctor Balaguer http://www.victorbalaguer.cat/ca/catalegcatala.