25 Juliol 17
Hora: 10:00
Fins al 17 Setembre 17

LA VITRINA: Factor 50+

«Factor 50+»
Fins al 17 de setembre

Mostra de documents sobre la platja de Vilanova (llibres, articles de diari, fotografies, postals i guies del segle XX).

«Factor 50+» és La vitrina núm. 15. Es pot visitar a la Biblioteca Museu Balaguer del 25 de juliol al 17 de setembre. Coincidint amb l’estiu, l’hem volguda dedicar a la platja de Vilanova. S’hi poden veure: llibres, articles de diari, fotografies, postals i guies dels fons de la Biblioteca Museu. Tots els documents són del segle XX. Es mostren a La vitrina, entre d’altres, fotografies i postals de diferents moments del segle que reflecteixen l’ús lúdic de la platja, el llibre de Manuel Amat Sota el cel de Vilanova, guies turístiques de la ciutat i dos articles, un de principis de segle i l’altre de mitjans, publicats al Diari de Vilanova.

A la Vitrina, cada mes s'hi pot veure una mostra de llibres i documents de temàtica diferent. La Biblioteca du a terme aquesta activitat per a fer més visibles els seus fons.

L'entrada és gratuïta.

Per a tots aquells que vulgueu més informació, podeu accedir al catàleg de la Biblioteca Víctor Balaguer http://www.victorbalaguer.cat/ca/catalegcatala.